Krabi Sevärdheter

Krabi Sevärdheter

Krabi attraktioner garanterar oförglömlig upplevelse. Till din uppmärksamhet finns kort information, med platslänkar, Krabi bästa stränder, unika buddhistiska tempel, himmelska vackra öar och roliga aktiviteter.

Krabi öarna

Offshore i Krabi kust kan man utforska Thailands mest hisnande vackra öar, som James Bond Island samt Koh Phi Phi Don och Koh Phi Phi Leh kända för att ha varit skytteplatsen för The Beach-film med Leonardo DiCaprio med huvudrollen i.

[smartslider3 slider=30]

Krabi Tempel

Provinsen Krabi har ett stort utbud av unika buddhistiska och kinesiska tempel där besökare kan känna de speciella vibbarna och bli bekanta med de religiösa och kulturella traditionerna hos infödda thailändare. Vår hemsida erbjuder detaljerade beskrivningar av de vackraste och ofta besökta helgedomarna med platslänkar.

[smartslider3 slider=31]

Krabi Stränder

Förutom öns stränder har provinsen Krabi några fantastiskt vackra fastlandsstränder som kan överraska resenärer med fantastiska sevärdheter, smaragdvatten, vit sand, färgglada fiskflockar och olika vattensporter och aktivitetsalternativ.

[smartslider3 slider=32]

Krabi Nationalparker

Oöverträffade nationalparker med kraftfulla vattenfall och rena klippvyer bidrar till att provinsen Krabi är en av de tre bästa Thailands destinationer. Resenärer kommer att beundra skönheten i smaragd- och kristalldammar och mystiska mangroveskogar. Man kan svalna i kristallklara strömmar, njuta av och koppla av i varma källor eller bada i vattenfall.

[smartslider3 slider=33]

Krabi Kajakpaddling

Kajakpaddling är ett av de mest fascinerande äventyren i Krabi. Om du läser på stranden är inte ditt koncept att ha en bra semester, ta sig en kajak och utforska många sjöar, följ mangrove skogsvägar eller segla längs gröna klippor som når högt över havsytan.

[smartslider3 slider=34]

Krabi vattenfall, sjöar och floder

Krabi provins har blivit välsignad att ha massor av kristallklara sjöar och strömmar. På en varm solig dag, när havet värmer upp till så mycket som 30 ° С, håller strömmen awlays svalt och uppfriskande. Beundra sjöarnas vackra utbredning och lugn, särskilt under soluppgången eller solnedgången. Lekeshore ger en oöverträffad känsla av sinnesfrid, lugn och enhet med naturen.

[smartslider3 slider=35]

Krabi lokala matmarknader och stormarknader

För dem som föredrar att packa lätt, är Thailand det rätta valet. Överallt i provinsen Krabi finns det många lokala marknader som erbjuder tropiska frukter och färska skaldjur samt livsmedelsbutiker, bland annat stora stormarknader som BigC och Tesco Lotus där man kan köpa kosmetika och kläder på toppen av livsmedelsprodukter. Flera närbutiker (7/11 eller Family Mart) är bokstavligen på varje hörn och har allt som en resenär kanske behöver. Nattmarknader, allmänt kända som de så kallade Walking Streets, finns i någon stad eller by i Krabi-provinsen. Om du vill prova Thailands berömda gatemat och köpa souvenirer, gå direkt till nattmarknaden.

[smartslider3 slider=36]