Krabi ruter

Krabi ruter

ScooterKrabi-teamet har utviklet unike reiser Krabi-rutene for å hjelpe uavhengige reisende å utforske Krabi’s mest interessante, fjerntliggende og sjelden besøkte steder innen optimal tid.

Rute nr. 1 — Krabi Nature

Det er en middels distanse rute som dekker Krabi pittoreske scenerier. Du vil kunne se en stor innsjø i landsbyen Nong Thale, et gammelt buddhistisk helligdommer i hulen, et lite smaragdbasseng i jungelen, krystallvannstrømmer, liggende Buddha-statue og en nydelig naturpark i mangroveskogen.

[smartslider3 slider=14]

Rute nr. 2 — Krabi Templer

Gå på denne avstandsruten for å se de vakreste templene i nærheten av Ao Nang og Krabi Town. Den endelige destinasjonen som lukker denne ruten er Tiger Temple, det mest berømte og fremtredende tempelet i Krabi-provinsen.

[smartslider3 slider=15]

ruter for å utforske Krabi provinsen med motorsykkel eller bil. må se krabi. se poeng krabi. Ting å gjøre i Krabi. reiser rundt krabi med motorsykkel. Krabi Ruter for å reise rundt i Krabi med bil. Krabi turistattraksjoner. Krabi turer. krabi utflukter. Krabi ferie destinasjoner. Krabi populære turistmål. hvor å gå i krabi. krabi provice turisme. topp steder i Krabi. Krabi-ruter. ferie destinasjoner i krabi. beste stedene å besøke i Krabi. viktige attraksjoner i Krabi. fastlandet turer krabi. Toppreisemål i Krabi. Kom deg rundt i Krabi med motorsykkel. Krabi veier. topp steder krabi thailand. de beste krabi stedene.