Krabi-ruter

Krabi-ruter

ScooterKrabi-teamet har udviklet unikke ruter til at hjælpe uafhængige rejsende til at udforske Krabi’s mest interessante, fjerntliggende og sjældent besøgte steder inden for den optimale tid.

Rute № 1 — Krabi Nature

Det er en mellemdistance rute, der dækker Krabi maleriske scenerier. Du vil kunne se en stor sø i Nong Thale landsbyen, en gammel buddhistisk helligdage i hulen, en lille smaragd pool i junglen, krystal vandstrømme, tilbagelænet Buddha statue og en smuk naturpark i mangrove skoven.

[smartslider3 slider=14]

Rute № 2 — Krabi Temple

Gå på denne mellemrange rute for at se de smukkeste templer i nærheden af Ao Nang og Krabi Town. Den endelige destination, der lukker denne rute, er Tiger Temple, det mest berømte og fremtrædende tempel i Krabi-provinsen.

[smartslider3 slider=15]

ruter for at udforske Krabi provinsen med motorsykkel eller bil. må se krabi. se point krabi. Ting å do in Krabi. rejser rundt krabi med motorsykkel. Krabi Ruter for at rejse i Krabi med bil. Krabi turistattraktioner. Krabi turister. krabi udlukter. Krabi ferie destinationer. Krabi populære turistmål. where to go in krabi Krabi provice turisme. top steder i Krabi. Krabi-ruter. ferie destinationer i Krabi. best places to visit in Krabi. vigtige seværdigheder i Krabi. fastlandet turer krabi. Toppreisemål i Krabi. Kom rundt i Krabi med motorsykkel. Krabi veier. topp steder krabi thailand. de bedste krabi byere.