Krabi rute

Krabi rute

ScooterKrabi tim razvio je jedinstvene putove za putovanje kako bi nezavisni putnici istraživali Krabi najinteresantnija, udaljena i rijetko posjećena mjesta u optimalnom vremenu.

Ruta № 1 — Krabi Priroda

To je ruta na srednjoj udaljenosti koja pokriva Krabin slikoviti krajolici. Moći ćete vidjeti veliki jezero u selu Nong Thale, drevni budistički svetište u špilji, mali smaragdni bazen u džungli, kristalni vodeni tokovi, spuštanje kipova Buddhe i prekrasni park prirode u šumi s mangrovima.

[smartslider3 slider=14]

Ruta № 2 — Krabi Hram

Idite na ovaj put na srednjoj udaljenosti da biste vidjeli najljepše hramove u blizini Ao Nanga i grada Kraže. Konačno odredište koje zatvara ovu rutu je Tigar Hram, najpoznatiji i najistaknutiji hram pokrajine Krabi.

[smartslider3 slider=15]

ruter za Ĺ utforske Krabi provinsen with motorsykkel eller bil. må se krabi. se poeng krabi. Ting å gjøre i Krabi. reiser rundt krabi med motorsykkel. Krabi Ruter za å reise rundt i Krabi med bil. Krabi turistiattraksjoner. Krabi turer. kraji utflukter. Krabi za odmor destinasjoner. Krabi populære turistmål. hvor å gå i krabi. kraji provice turisme. topp steder i Krabi. Krabi-Ruter. ferie destinasjoner i krabi. beste stedene i krajeve i Krabi. vraćam se u Krabi. fastlandet turer krabi. Toppreisemål i Krabi. Komund rundt i Krabi med motorsykkel. Krabi veier. topp steder krabi tajland. de beste krabi stedene.