Krabi routes om Krabi te verkennen

Krabi Routes

Het ScooterKrabi-team heeft unieke reizen Krabi Routes ontwikkeld om onafhankelijke reizigers te helpen Krabi’s meest interessante, afgelegen en zelden bezochte plaatsen binnen de optimale tijd te verkennen.

Route nr. 1 — Krabi-natuur

Het is een route over de middellange afstand die de schilderachtige landschappen van Krabi omvat. Je zult in staat zijn om een groot meer in het dorp Nong Thale te zien, een oud boeddhistisch heiligdom in de grot, een smaragdgroene poel in de jungle, kristalheldere waterstromen, liggend Boeddhabeeld en een prachtig natuurpark in het mangrovebos.

[smartslider3 slider=14]

Route nr. 2 — Krabi-tempels

Ga deze middellange afstandsroute om de mooiste tempels te zien in de buurt van Ao Nang en Krabi. De eindbestemming voor deze route is de Tiger Temple, de beroemdste en meest prominente tempel van de provincie Krabi.

[smartslider3 slider=15]

routes om provincie Krabi te verkennen per motorfiets of met de auto. moet krabi zien. bekijk punten krabi. dingen om te doen in Krabi. rondreizen met de motor op krabi. Krabi Routes om met de auto rond Krabi te reizen. Krabi toeristische attracties. Krabi-tochten. krabi excursies. Krabi vakantiebestemmingen. krabi populaire toeristische bestemmingen. waar te gaan in krabi. krabi provice toerisme. top plaatsen in krabi. Krabi-routes. vakantiebestemmingen in Krabi. beste plaatsen om te bezoeken in Krabi. belangrijkste bezienswaardigheden in Krabi. vasteland tours krabi. Top reisbestemming in Krabi. ga op de motor rond krabi. Krabi wegen. top plaatsen krabi thailand. de beste krabi-plaatsen.