Krabi Nähtävyyksiä

Krabi Nähtävyyksiä

Krabi-nähtävyydet-osio tarjoaa täydellisen luettelon Krabiin maakunnan mielenkiintoisimmista ja usein vierailluista paikoista. Se sisältää tietoja, kuten sijaintiyhteyksiä, Krabin parhaista rannoista, ainutlaatuisista buddhalaisista temppeleistä ja hämmästyttävän kauniista saarista, vain muutamia.

Krabi Saaret

Krabin rannikolla voi tutustua Thaimaan upeimmista kauniista saarista, kuten James Bondin saaresta sekä Koh Phi Phi Donista ja Koh Phi Phi Lehistä, jotka ovat tunnettuja siitä, että ne ovat olleet Leonardo DiCaprion Beach-elokuvan ammuntapaikka.

[smartslider3 slider=30]

Krabi Temppelit

Krabin maakunnassa on laaja valikoima ainutlaatuisia buddhalaisia ja kiinalaisia temppeleitä. Sivustomme tarjoaa yksityiskohtaisia kuvauksia kauneimpia ja usein vierailuja pyhiä pyhäkköjä mukana paikannus linkkejä.

[smartslider3 slider=31]

Krabi Rannat

Krabi parhaimmat rannat nauttivat vaativimmistakin matkailijoista, joissa on emerald-meriveden, valkoisen hiekan ja värikkäitä kaloja.

[smartslider3 slider=32]

Krabi Kansallispuistot

Krabin lukuisten kansallispuistojen vertaansa vailla oleva kunnia ei jätä sydäntä koskemattomaksi. Matkustajat ihailevat smaragdi- ja kristallilannoitteiden kauneutta ja salaperäisiä mangrove-metsiä. Voidaan jäähtyä kristallinkirkkaissa puroissa ja jokissa, liottaa ja rentoutua kuumissa lähteissä tai kylpeä vesiputouksissa.

[smartslider3 slider=33]

Krabi Melonta

Melonta on yksi Krabiin kiehtovimmista Adventuresista. Hyppää kajakkiin ja katsele auringonlaskua järven keskellä, hae mangrove-metsäkiertueella tai purjehda pitkin saavuttamattomia vihreitä kallioita, jotka ovat korkealla merenpinnan yläpuolella.

[smartslider3 slider=34]

Krabi Vesiputouksia, järviä ja jokia

Krabin maakunnassa on runsaasti runsaasti erilaisia kristallinkirkas järviä ja puroja. Kuumalla aurinkoisella päivällä, jolloin meriveden lämpötila ylittää 30 ° C, virtaukset jäävät viileiksi ja virkistävät. Ihaile järvien kaunista ja rauhallista auringonnousun ja auringonlaskun aikaan. Rantasauna antaa vertaansa vailla olevan tunteen murtumattomuutta, yksinäisyyttä ja ykseyttä luontoon.

[smartslider3 slider=35]

Krabi Local Food Markets & Supermarkets

Niille, jotka yrittävät pakata valoa, Thaimaa on paras vaihtoehto. Krabin maakunnassa kaikkialla sijaitsevat matkailijat löytävät lukuisia paikallisia markkinoita, jotka tarjoavat trooppisia hedelmiä ja tuoreita mereneläviä sekä ruokakauppoja, kuten suuret supermarketit kuten BigC ja Tesco Lotus, joissa elintarvikkeiden lisäksi voi ostaa kosmetiikkaa ja vaatteita sekä 7 / 11 minimarket, joissa matkustajat voivat ostaa mitä he tarvitsevat kiireellisesti. Yömarkkinat järjestetään tavallisesti niin kutsuttuihin kävelyreitteihin missä tahansa Krabi-provinssin kaupungissa tai kylässä. Jos haluat kokeilla Thaimaan kuuluisaa kadunruokaa ja ostaa matkamuistoja, mene suoraan yömarkkinoille.

[smartslider3 slider=36]