Krabi látnivalók

Krabi látnivalók

Krabi látnivalói felejthetetlen élményt nyújtanak. A figyelmükre röviden összefoglaló információk találhatók, Krabi legjobb strandjaival, egyedi buddhista templomokkal, mennyei gyönyörű szigetekkel és élvezetes tevékenységekkel..

Krabi-szigetek

Krabi tengeri partjain felfedezhetjük Thaiföld legszebb szigeteit, mint például a James Bond szigetet, valamint Koh Phi Phi Donot és Koh Phi Phi Leh-ot, akik híresek a Leonardo DiCaprio tengerparti film forgatásának helyszínéül..

[smartslider3 slider=30]

Krabi templomok

Krabi tartomány számos egyedülálló buddhista és kínai templomot kínál. Weboldalunk részletes leírást ad a legszebb és gyakran látogatott szentélyekről, helyhivatkozással.

[smartslider3 slider=31]

Krabi tengerpartjai

Krabi legjobb strandjai örömét lelik a legigényesebb utazóknak smaragd vízzel, fehér homokkal és színes halállományokkal.

[smartslider3 slider=32]

Krabi Nemzeti Parkok

Unparalleled glory of Krabi’s national parks won’t leave any heart untouched. Travellers will admire the beauty of emerald and crystal ponds and mysterious mangrove forests. One can cool down in crystal clear streams, soak and relax in hot springs, or bathe in waterfalls

.

[smartslider3 slider=33]

Krabi kajak

A kajakozás Krabi egyik legérdekesebb kalandja. Ugrás egy kajakba, és nézni a naplementét a tó közepén, egy mangrove erdei túra, vagy vitorla a zöld sziklák mentén magasan a tenger felszínén.

[smartslider3 slider=34]

Krabi vízesései, tavak és folyók

Krabi tartomány gazdag gazdag a kristálytiszta tavak és patakok széles választékával. Egy forró napsütéses napon, amikor az óceán akár 30 ° C-ra melegszik, a patakok hűvösek és frissesek maradnak. Csodálja meg a tavak gyönyörű tájját és nyugalmát a napfelkeltét vagy a naplementét. A tó partján egyedülálló érzést nyújt az átláthatóság, az egyedülállás és az egység a természetgel.

[smartslider3 slider=35]

Krabi helyi élelmiszerpiacok és szupermarketek

Azok számára, akik próbálják becsomagolni a fényt, Thaiföld a legjobb lehetőség. Bárhol Krabi tartományban, az utazók számos helyi piacot találnak, amelyek trópusi gyümölcsöket és friss tengeri termékeket, valamint élelmiszerüzleteket kínálnak, beleértve a nagy szupermarketeket, mint például a BigC és a Tesco Lotus, ahol az élelmiszerek tetején kozmetikumok és ruhák is vásárolhatnak. Többszörös kisboltok (7/11 vagy Family Mart) szó szerint minden sarkon találnak mindent, amit az utazó sürgősen igénybe vehet. Az úgynevezett Walking Streets rendszerint rendezett éjszakai piacok a Krabi tartomány bármely városkában vagy falujában találhatók. Ha Thaiföld híres utcai ételeit szeretné megvenni és ajándéktárgyakat vásárolni, menjen egyenesen az éjszakai piacra.

[smartslider3 slider=36]