Krabi Attraktioner

Krabi Attraktioner

Krabi Attractions sektionen indeholder en komplet liste over de mest interessante og ofte besøgte steder i provinsen Krabi. Den indeholder oplysninger, herunder placeringsforbindelser, på Krabi’s bedste strande, unikke buddhistiske templer og forbløffende smukke øer for blot at nævne nogle få.

Krabi øerne

Offshore i Krabi, kan man udforske Thailands mest betagende smukke øer, såsom James Bond-øen samt Koh Phi Phi Don og Koh Phi Phi Leh, der er berømt for at have været skydested for The Beach-film med Leonardo DiCaprio med hovedrollen i.

[smartslider3 slider=30]

Krabi Templer

Provinsen Krabi har et stort udvalg af unikke buddhistiske og kinesiske templer. Vores hjemmeside indeholder detaljerede beskrivelser af de mest smukkeste og ofte besøgte hellige helligdomme som ledsaget af placeringsforbindelserne.

[smartslider3 slider=31]

Krabi Strande

Krabi’s bedste strande vil glæde selv de mest krævende rejsende med smaragd havvand, hvidt sand og farverige fiskflager.

[smartslider3 slider=32]

Krabi Nationalparker

Uforlignelig herlighed i Krabi’s mange nationalparker vil ikke forlade noget hjerte uberørt. Rejsende vil beundre skønheden i smaragd og krystal damme og mystiske mangrove skove. Man kan køle ned i krystalklare vandløb og floder, nyd og slappe af i varme kilder eller bade i vandfald.

[smartslider3 slider=33]

Krabi Ro kajak

Kajakroning er en af de mest fascinerende oplevelser i Krabi. Gå i kajak og se solnedgangen midt i søen, tag en mangrove skovtur eller sejle langs utilgængelige grønne klipper, der når højt over havets overflade.

[smartslider3 slider=34]

Krabi vandfald, søer og floder

Provinsen Krabi har været rigeligt udstyret med det store udvalg af krystalklare søer og vandløb. På en varm solrig dag, hvor havvandstemperaturen overstiger 30 ° С, forbliver vandløbene kølige og forfriskende. Beundre søernes smukke udbredelse og ro under solopgang og solnedgangstimer. Søbredden giver en enestående følelse af tranqulity, afsondrethed og enhed med naturen.

[smartslider3 slider=35]

Krabi lokale fødevaremarkeder og supermarkeder

For dem, der forsøger at pakke lys, er Thailand den bedste løsning. Overalt i provinsen Krabi finder rejsende mange lokale markeder, der tilbyder tropiske frugter og friske fisk og skaldyr samt købmandsforretninger, herunder store supermarkeder som BigC og Tesco Lotus, hvor man på toppen af fødevarer kan købe kosmetik og tøj og 7 / 11 minimarkeder, hvor rejsende kan købe noget, de måske har brug for. Natmarkeder, der normalt arrangeres i de såkaldte Walking Streets, findes i enhver by eller landsby i Krabi-provinsen. Hvis du vil prøve Thailands berømte gade mad og købe souvenirs, gå direkte til nat markedet.

[smartslider3 slider=36]