Krabi Attraksjoner

Krabi Attraksjoner

Krabi attraksjoner finner du en komplett liste over de mest interessante og ofte besøkte stedene i provinsen Krabi. Den inneholder informasjon, inkludert stedslinker, på Krabi beste strendene, unike buddhistiske templer og utrolig vakre øyer, for å nevne noen få.

Krabi-øyene

Offshore of Krabi, kan man utforske Thailands mest fantastisk vakre øyer, som James Bond øya samt Koh Phi Phi Don og Koh Phi Phi Leh kjent for å ha vært skytespillet for The Beach-film med Leonardo DiCaprio med hovedrollen i.

[smartslider3 slider=30]

Krabi Templer

Provinsen Krabi har et stort utvalg av unike buddhistiske og kinesiske templer. Vår nettside tilbyr detaljerte beskrivelser av de vakreste og ofte besøkte hellige helligdommene som ledsaget av stedslinkene.

[smartslider3 slider=31]

Krabi Strender

Krabi beste strendene vil glede selv de mest krevende reisende med smaragd sjøvann, hvit sand og fargerike fiskflokker.

[smartslider3 slider=32]

Krabi Nasjonalparker

Uovertruffen herlighet av Krabi mange nasjonalparker vil ikke forlate hjertet uberørt. Reisende vil beundre skjønnheten av smaragd- og krystalldammer og mystiske mangroveskoger. Man kan kjøle seg ned i krystallklare bekker og elver, suge og slappe av i varme kilder, eller bade i fosser.

[smartslider3 slider=33]

Krabi Kajakk

Kajakkpadling er en av de mest fascinerende eventyrene i Krabi. Hopp i kajakk og se solnedgangen midt i sjøen, ha en mangrove skogstur eller seile langs utilgjengelige grønne klipper som kommer høyt over sjøoverflaten.

[smartslider3 slider=34]

Krabi Fosser, innsjøer og elver

Provinsen Krabi har vært rikelig begavet med det store utvalget av krystallklare innsjøer og bekker. På en varm solfylt dag når sjøvannstemperaturen overskrider 30 ° С, forblir strømmene svale og forfriskende. Beundre den vakre bredden og roen av innsjøer i soloppgang og solnedgangstid. Lakeshore gir en enestående følelse av tranqulity, tilbaketrukkethet og enhet med naturen.

[smartslider3 slider=35]

Krabi lokale matmarkeder og supermarkeder

For de som prøver å pakke lys, er Thailand det beste alternativet. Hvor som helst i provinsen Krabi, vil reisende finne mange lokale markeder som tilbyr tropiske frukter og fersk sjømat, samt dagligvarebutikker, inkludert store supermarkeder som BigC og Tesco Lotus, hvor man kan kjøpe kosmetikk og klær på toppen av matvarer og 7 / 11 minimarkeder hvor reisende kan kjøpe noe de måtte ha behov for. Nattmarkeder som vanligvis er arrangert i de såkalte Walking Streets, finnes i hvilken som helst by eller landsby i Krabi-provinsen. Hvis du vil prøve Thailands berømte gatemat og kjøpe suvenirer, gå rett til nattmarkedet.

[smartslider3 slider=36]