Krabi Attracties

Krabi Attracties

De Krabi Attracties-sectie biedt een complete lijst van de meest interessante en vaak bezochte plaatsen in de provincie Krabi. Het bevat informatie, inclusief locatielinks, op de beste stranden van Krabi, unieke boeddhistische tempels en verbazingwekkend mooie eilanden, om er maar een paar te noemen.

Krabi-eilanden

Offshore of Krabi, one can explore Thailand’s most breathtakingly beautiful islands, such as James Bond island as well as Koh Phi Phi Don and Koh Phi Phi Leh famous for having been the shooting site for The Beach movie with Leonardo DiCaprio starring in.

[smartslider3 slider=30]

Krabi-tempels

De provincie Krabi heeft een grote verscheidenheid aan unieke boeddhistische en Chinese tempels. Onze website biedt gedetailleerde beschrijvingen van de mooiste en vaakst bezochte heilige heiligdommen, vergezeld van de locatielinks.

[smartslider3 slider=31]

Stranden van Krabi

De beste stranden van Krabi zullen zelfs de meest veeleisende reizigers tevreden stellen met smaragdgroen zeewater, wit zand en kleurrijke viskoppels.

[smartslider3 slider=32]

Krabi Nationale parken

Ongeëvenaarde glorie van de vele nationale parken van Krabi laat geen enkel hart onberoerd. Reizigers zullen de schoonheid bewonderen van smaragdgroene en kristalheldere vijvers en mysterieuze mangrovebossen. Men kan afkoelen in kristalheldere beken en rivieren, genieten en ontspannen in hete bronnen, of baden in watervallen.

[smartslider3 slider=33]

Krabi Kajakken

Kajakken is een van de meest fascinerende avonturen in Krabi. Spring in een kajak en kijk naar de zonsondergang in het midden van het meer, maak een tocht door het mangrovebos of vaar langs ontoegankelijke groene kliffen die hoog boven het zeeoppervlak reiken.

[smartslider3 slider=34]

Krabi watervallen, meren en rivieren

De provincie Krabi is rijkelijk bedeeld met de enorme verscheidenheid aan kristalheldere meren en beken. Op een warme zonnige dag wanneer de temperatuur van het zeewater hoger is dan 30 ° С, blijven de beekjes koel en verfrissend. Bewonder de prachtige uitgestrektheid en de rust van meren tijdens de zonsopgang en zonsondergang uur. De oever van het meer geeft een ongeëvenaard gevoel van tranqulity, afzondering en eenheid met de natuur.

[smartslider3 slider=35]

Krabi lokale voedselmarkten en supermarkten

Voor degenen die proberen licht in te pakken, is Thailand de beste optie. Overal in de provincie Krabi vinden reizigers talloze lokale markten met tropisch fruit en verse zeevruchten, evenals supermarkten, waaronder grote supermarkten zoals BigC en Tesco Lotus waar, bovenop voedselproducten, cosmetica en kleding te koop is en 7 / 11 minimarkets waar reizigers alles kunnen kopen wat ze dringend nodig hebben. Nachtmarkten die normaal in de zogenaamde Walking Streets worden georganiseerd, zijn te vinden in elke stad of dorp van de provincie Krabi. Als je het beroemde straatvoedsel van Thailand wilt proberen en souvenirs wilt kopen, ga dan meteen naar de avondmarkt.

[smartslider3 slider=36]