Krabi Atrakcije

Krabi Atrakcije

Odsjek za Krabi atrakcije nudi kompletan popis najzanimljivijih i najčešće posjećenih mjesta pokrajine Krabi. Sadrži informacije, uključujući veze na lokaciju, Krabiove najbolje plaže, jedinstvene budističke hramove i zapanjujuće lijepe otoke, samo nekoliko.

Krabi Otoci

Na obali rijeke Krabi može se istražiti najljepši i najljepši otoci na Tajlandu, kao što su otok James Bond, kao i Koh Phi Phi Don i Koh Phi Phi Leh poznati po tome što su bili mjesta za snimanje The Beach filma s Leonardoom DiCaprioom u glavnoj ulozi.

[smartslider3 slider=30]

Krabi Hramovi

Pokrajina Krabi ima veliku raznolikost jedinstvenih budističkih i kineskih hramova. Naša web stranica nudi detaljne opise najljepših i najčešće posjećenih svetih svetišta u pratnji veza na lokaciju.

[smartslider3 slider=31]

Krabi Plaže

Najbolje plaže u Krabi odušit će i najzahtjevnije putnike smaragdnim morskim vodama, bijelim pijeskom i šarenim ribljim jata.

[smartslider3 slider=32]

Krabi nacionalni parkovi

Neusporediva slava Krahinih brojnih nacionalnih parkova neće ostaviti nikakvo srce netaknuto. Putnici će se diviti ljepoti smaragdnih i kristalnih jezera i tajanstvenih šuma mangrove. Može se ohladiti u kristalno čistim potocima i rijekama, potopiti i opustiti se u vrućim izvorima ili se okupati u vodopadima.

[smartslider3 slider=33]

Krabi Kajak

Kajak je jedan od najfascinantnijih avantura u Krabi. Skočite u kajak i gledajte zalazak sunca usred jezera, krenite na šumu šuma u mangrovi ili plovite po nepristupačnim zelenim liticama koje se pružaju visoko iznad površine mora.

[smartslider3 slider=34]

Krabi slapovi, jezera i rijeke

Pokrajina Krabi bogato je obdarena raznovrsnim kristalno čistim jezerima i potocima. Na vrućem sunčanom danu, kada temperatura mora prelazi 30 ° C, potoci ostaju hladni i osvježavajući. Divite se prekrasnoj prostranosti i tišini jezera tijekom izlaska sunca i zalaska sunca. Lakeshore daje neusporediv osjećaj tranqulity, osamljenosti i jedinstva s prirodom.

[smartslider3 slider=35]

Krabi Lokalna prehrambena tržišta i supermarketi

Za one koji pokušavaju staviti svjetlo, Tajland je najbolja opcija. Svugdje u pokrajini Krabi, putnici će naći brojna lokalna tržišta koja nude tropsko voće i svježe plodove mora, kao i trgovine, uključujući i velike supermarkete kao što su BigC i Tesco Lotus gdje, na vrhu prehrambenih proizvoda, može se kupiti kozmetika i odjeća i 7 / 11 minimarketa gdje putnici mogu kupiti sve što im je potrebno hitno. Noćna tržnica koja se obično organizira u tzv. Pješačkim ulicama može se naći u bilo kojem gradu ili selu pokrajine Krabi. Ako želite isprobati poznatu tajlandsku uličnu hranu i kupiti suvenire, idite ravno do noćnog tržišta.

[smartslider3 slider=36]