Krabi Atracții

Krabi Atracții

Atracțiile Krabi garantează o experiență de neuitat. În atenția dvs. sunt informații scurte, cu legături de locație, pe cele mai bune plaje din Krabi, temple unice budiste, insule frumoase din ceruri și activități plăcute.

Insulele Krabi

În largul coastei Krabi se pot explora cele mai frumoase insule din Thailanda, cum ar fi insula James Bond, precum și Koh Phi Phi Don și Koh Phi Phi Leh renumite pentru că au fost locul de filmare al filmului The Beach cu Leonardo DiCaprio.

[smartslider3 slider=30]

Templele Krabi

Provincia Krabi oferă o imensă varietate de temple unice budiste și chinezești, unde vizitatorii pot simți vibrațiile speciale și se pot familiariza cu tradițiile religioase și culturale ale tailor indigeni. Site-ul nostru oferă descrieri detaliate ale celor mai frumoase și adesea vizitate sanctuare sfinte cu link-uri de localizare.

[smartslider3 slider=31]

Krabi Plaje

În afară de plajele sale insulare, provincia Krabi are unele plaje uimitoare de pe continent, care pot surprinde călătorii cu obiective uluitoare, apă smarald, nisip alb, turme de pești colorați și varietatea de opțiuni de sport și activități de apă disponibile.

[smartslider3 slider=32]

Krabi Parcuri Nationale

Parcurile naționale nemaipomenite, cu cascade puternice și priveliști pitorești, contribuie la faptul că provincia Krabi este una dintre primele 3 destinații din Thailanda. Călătorii vor admira frumusețea iazurilor de smarald și a cristalului și a pădurilor misterioase de mangrove. Se poate răcori în curenți limpezi cristalini, se înmoaie și se pot relaxa în izvoare calde sau se pot scălda în cascade.

[smartslider3 slider=33]

Krabi Kayaking

Caiatul este una dintre cele mai fascinante aventuri din Krabi. Dacă dormiți pe plajă nu este conceptul dvs. de o vacanță bună, intrați într-un caiac și explorați numeroase lacuri, urmați trasee de pădure de mangrove sau navigați de-a lungul unor stânci verzi ce ating marele suprafață a mării.

[smartslider3 slider=34]

Krabi Cascade, Lacuri și Râuri

Provincia Krabi a fost binecuvântată pentru a avea o mulțime de lacuri și curente limpezi. Într-o zi însorită, când oceanul se încălzește până la 30 ° C, fluxurile se mențin răcoroase și răcoritoare. Admirați întinderea frumoasă și liniștea lacurilor, mai ales în timpul orelor de răsărit sau de apus. Lacul de lacul oferă un sentiment de neegalat de liniște, liniște și unitate cu natura.

[smartslider3 slider=35]

Krabi piețe alimentare locale și supermarketuri

Pentru cei care preferă să împacheteze lumina, Thailanda este alegerea potrivită. Oriunde în provincia Krabi, călătorii vor găsi numeroase piețe locale care oferă fructe tropicale și fructe de mare proaspete, precum și magazine alimentare, inclusiv supermarket-uri mari precum BigC și Tesco Lotus, unde, pe lângă produsele alimentare, se pot cumpăra produse cosmetice și haine. Magazinele multiple (7/11 sau Family Mart) sunt literalmente pe fiecare colț și au tot ceea ce un călător poate nevoie urgent. Piețele nocturne, cunoscute sub numele de așa-numitele Walking Streets, pot fi găsite în orice oraș sau sat din provincia Krabi. Dacă doriți să încercați celebra taie din Thailanda și cumpărați suveniruri, mergeți direct pe piața de noapte.

[smartslider3 slider=36]