Excursii în Krabi

Excursii în Krabi

Contactați-ne pentru a rezerva cele mai populare excursii pe insulă.

Serviciu gratuit de transfer la hotel — dig — hotel.

 

Phi Phi Insulă Tur

Insula Phi Phi este superstarul din Thailanda. Pentru unii călători, acest loc este singurul motiv pentru a veni în țară sau chiar în Asia de Sud-Est. Chiar și cu mulți vizitatori în timpul sezonului estival, Phi Phi este încă o destinație magică care pur și simplu nu poate dezamăgi. Vederi dramatice ale plajelor albe înghețate, împodobite cu stânci înverzite verzi pe o parte și cu ocean albastru de 50 de nuanțe, pe de altă parte, merită cu siguranță văzute. Nici o surpriză Phi Phi Island a fost în film. Phi Phi are două insule principale — Phi Phi Leh și Phi Phi Don. Primul este destinația dvs. dacă doriți să vedeți Bay Maya, în timp ce acesta din urmă este cunoscut pentru a fi paradisul packpaker. Spre deosebire de Phi Phi Leh, în cazul în care stați peste noapte este interzis, Phi Phi Don oferă abundența de buget și opțiuni de cazare la prețuri accesibile la mijlocul distanței.

    

[smartslider3 slider=76]

Four Insulele Tur

În acest turneu, veți săriți în jurul a 4 insule frumoase din provincia Krabi, cum ar fi Koh Poda, Insula de pui, insula Tup și Phranang Cave Beach. Acestea sunt insulele de inscripție Krabi celebre pentru peisajele lor calcaroase uimitoare și atracțiile oceanelor torquoise. Pe aceste locuri minunate vă puteți bucura de snorkeling, de înot, de bronzare, de observare a vederilor de neegalat sau, cu alte cuvinte, de relaxare în paradis. Fiecare dintre cele patru insule este unic și are ceva special de oferit atât în ceea ce privește activitățile și obiectivele turistice. Încă mai contemplați? Nu fi, du-te pentru asta!   

[smartslider3 slider=77]

Hong Insulă Tur

Koh Hong, împreună cu grupul de minunate insule minunate, face parte din Parcul Național Than Bok Khorani. Aceasta înseamnă că pot fi vizitate numai în timpul zilei, nu este permisă șederea peste noapte. Hong Island Day Tour este o opțiune excelentă din mai multe motive. Indiferent dacă doriți să vă petreceți una dintre zilele de vacanță făcând altceva decât să bronzezi pe nisipurile purpurii și să înotați în apă turcoaz sau să vă bucurați în mod activ de snorkeling, caiac, scufundări, pescuit și drumeții, aceasta este cea mai bună excursie cu barca pentru dvs. Vizionarea iubitorilor va admira peisajele de neuitat, recifele de corali și laguna retrasă, printre stâncile misterioase de calcar.

 

[smartslider3 slider=78]

 

Krabi Tour. Krabi Tours Four Islands. Insula Krabi Phi Phi Tours. Krabi Hong Island Tours. Krabi Elephants. Krabi Trips. Insulele Krabi Tours. Snorkeling Krabi. Krabi Snorkeling. Krabi Tour Pachete. Cel mai bun tur din Krabi. Cele mai bune 10 tururi din Krabi. Excursii Krabi. Activitățile Krabi. Cele 10 cele mai bune Krabi Town Tours. Cele mai bune excursii Krabi Town. Lucruri de făcut în Krabi și Aonang. Excursii de o zi și pachete de excursii în Krabi. Top 10 excursii în Krabi. Cum să rezervați excursii și excursii în Krabi. Krabi Tururi de vizitare. Excursii de o zi Krabi. Turul Krabi Island, Thailanda Krabi Travel Agent, Pachete tururi Ao Nang Krabi Thailanda, excursie de o zi la insula Koh Phi Phi, insula Poda, Ko Hong Canoeing, excursie la obiective turistice Ao Nang Krabi, Krabi Tours Online, Krabi Holidays & Tours, excursii și activități în Krabi, excursii cu barca în Ao Nang Krabi Thailanda, Krabi excursii și activități, lucruri distractive de făcut în Krabi, Krabi Tour Packages, Krabi tur.