Краби острови обиколки

Краби острови обиколки

Свържете се с нас, за да резервирате най-популярните островни пътувания.

Безплатен трансфер хотел — кей — хотел.

 

Пхи Пхи остров еднодневна обиколка

Phi Phi остров е тайландската «задължителна» суперзвезда. За някои пътници това място е единствената причина да дойдете в страната или дори в Югоизточна Азия. Дори и с много посетители през високия сезон, Phi Phi все още е магическа дестинация, която просто не може да разочарова. Драматичните гледки на мразовитите бели плажове, подредени със зелени стръмни скали от едната страна и 50-нюанси на синьо море, от друга определено си заслужава да се видят. Не е изненада Фий Фили остров е във филма. Фи Phi има два основни острова — Phi Phi Leh и Phi Phi Don. Първият е вашата дестинация, ако искате да видите Мая Бей, докато последната е известна като Папайк парад. За разлика от Phi Phi Leh, където пребиваването през нощта е забранено, Phi Phi Don предлага изобилие от бюджетни и достъпни възможности за настаняване в средата.

    

[smartslider3 slider=76]

Четири острова еднодневна обиколка

В това турне ще се спускате около 4 красиви острова в провинция Краби, като например Кох Пода, остров Пиле, Остров Туп и плаж Phranang Cave. Те са островите на Краби, известни със своите зашеметяващи варовикови пейзажи и океански гледки. На тези прекрасни места можете да се насладите на гмуркане, плуване, почивка, наблюдение на несравними гледки или, с други думи, релаксиране в рая. Всеки от четирите острова е уникален и има нещо специално, което предлага както по отношение на дейностите, така и по отношение на забележителностите. Все още ли мислите? Не бъди, потърси го!   

[smartslider3 slider=77]

Хонг остров еднодневна обиколка

Кох Хонг, заедно с групата от спиращи дъха красиви малки острови, е част от Националния парк Than Bok Khorani. Това означава, че те могат да бъдат посещавани само през деня, не се допуска пренощуване. Дни на Hong Island Day Tour е страхотна възможност по много причини. Независимо дали искате да прекарате една от вашите ваканционни дни, правейки нищо, освен да обновите девствените пясъци и да плувате в тюркоазена вода, или активно да се насладите на гмуркане, каяк, гмуркане, риболов и туризъм, това е най-подходящото пътуване с лодка за вас. Гледайте любителите ще се насладят на незабравими красиви гледки, коралови рифове и уединени лагуни, изгубени сред мистериозни варовикови скали.

 

[smartslider3 slider=78]

 

Краби турне. Краби Четири острова обиколки. Остров Краби Фи Фи Ай. Краби Хонг Айлънд Турс. Краби слонове. Краби екскурзии. Краби острови обиколки. Шнорхел Краби. Краби с шнорхел. Krabi Tour Пакети. Най-добра обиколка в Краби. 10-те най-добри турнета в Краби. Краби екскурзии. Краби Дейности. 10-те най-добри обиколки в град Краби. Най-посещаваните туристически атракции в Краби. Нещата, които трябва да се правят в Краби и Аонган. Еднодневни екскурзии и туристически пакети в Краби. Топ 10 обиколки в Краби. Как да резервирате обиколки и екскурзии в Краби. Краби разглеждане на забележителности. Екскурзии в Краби. Обиколка на остров Краби, Тайланд Krabi Travel Agent, Пакети екскурзии Ао Нанг Краби Тайланд, екскурзия до остров Ко Фи Фи, остров Пода, Ко Хонг Кану, екскурзия до забележителности Ao Nang Krabi, Krabi Tours Online, Краби празници и екскурзии, екскурзии и дейности в Краби, екскурзии с лодка в Ао Нанг Краби Тайланд, екскурзии и развлечения в Краби, развлечения в Krabi, Krabi Tour Packages, турне в Краби.