Краби Атракции

Краби Атракции

Краби атракции гарантират незабравимо преживяване. На ваше внимание е кратка информация, с локални връзки, най-добрите плажове на Краби, уникални будистки храмове, небесни красиви острови и приятни занимания.

Краби острови

Офшорни крайбрежие на Краби, можете да разгледате най-спиращите дъха красота острови в Тайланд, като остров Джеймс Бонд, както и Koh Phi Phi Don и Koh Phi Phi Leh, известни с това, че са били заснемането на филма The Beach с Леонардо Ди Каприо.

Villa rental in Ao Nang Krabi Thailand Alex
Amazing Krabi Islands
Slider

Краби храмове

Провинция Краби разполага с огромно разнообразие от уникални будистки и китайски храмове, където посетителите могат да усетят специалните вибрации и да се запознаят с религиозните и културни традиции на местните тайландци. Нашият уебсайт предлага подробни описания на най-красивите и често посещавани свети светини с локални връзки.

Villa rental in Ao Nang Krabi Thailand Alex
Krabi Temples
Slider

Краби Плажове

Освен островните си плажове, провинция Краби има някои зашеметяващо красиви континентални плажове, които могат да изненадат пътниците с спиращи дъха гледки, изумрудена вода, бял пясък, колоритни рибни стада и разнообразието от водни спортове и възможности за активност.

Villa rental in Ao Nang Krabi Thailand Alex
Marvellous Krabi Beaches
Slider

Националните паркове Краби

Несравними национални паркове с мощни водопади и изгледи от стръмни скали допринасят за провинция Краби като една от топ 3 дестинации в Тайланд. Пътуващите ще се възхищават на красотата на смарагдовите и кристалните езера и мистериозните мангрови гори. Човек може да се охлади в кристално чисти потоци, да се накисва и да се отпусне в горещи извори или да се къпе в водопади.

Villa rental in Ao Nang Krabi Thailand Alex
Krabi National Parks
Slider

Краби Каяк

Каякът е едно от най-очарователните приключения в Краби. Ако ленивото на плажа не е вашето понятие за добра почивка, вкарайте се в каяк и опознайте множество езера, следвайте мангровите гори, или плувайте по протежение на зелените скали, достигащи над морската повърхност.

Villa rental in Ao Nang Krabi Thailand Alex
Krabi Kayaking
Slider

Краби Водопади, езера и реки

Провинция Краби е била благословена, че има много кристално чисти езера и потоци. В горещ слънчев ден, когато океанът се нагрява до 30 ° С, потоците винаги остават студени и освежаващи. Възхитете се на красивата простор и спокойствие на езерата, особено по време на изгрев или залез слънце. Езерото дава несравнимо усещане за спокойствие, спокойствие и единство с природата.

Villa rental in Ao Nang Krabi Thailand Alex
Krabi Waterfalls, Lakes and Rivers
Slider

Krabi Местни хранителни пазари и супермаркети

За тези, които предпочитат да опаковат светлината, Тайланд е правилният избор. Навсякъде в провинция Краби пътуващите ще намерят много местни пазари, предлагащи тропически плодове и пресни морски дарове, както и хранителни магазини, включително големи супермаркети като BigC и Tesco Lotus, където освен хранителни продукти може да се купят козметика и дрехи. Множество удобни магазини (7/11 или Family Mart) са буквално на всеки ъгъл и имат всичко, което пътникът може спешно да се нуждае. Нощни пазари, известни като така наречените пешеходни улици, могат да бъдат намерени във всеки град или село в провинция Краби. Ако искате да пробвате известната улична храна на Тайланд и да си купите сувенири, отидете направо на нощния пазар.

Villa rental in Ao Nang Krabi Thailand Alex
Krabi Local Food Markets & Supermarkets
Slider