Краби Атракции

Краби Атракции

Краби атракции гарантират незабравимо преживяване. На ваше внимание е кратка информация, с локални връзки, най-добрите плажове на Краби, уникални будистки храмове, небесни красиви острови и приятни занимания.

Краби острови

Офшорни крайбрежие на Краби, можете да разгледате най-спиращите дъха красота острови в Тайланд, като остров Джеймс Бонд, както и Koh Phi Phi Don и Koh Phi Phi Leh, известни с това, че са били заснемането на филма The Beach с Леонардо Ди Каприо.

[smartslider3 slider=30]

Краби храмове

Провинция Краби разполага с огромно разнообразие от уникални будистки и китайски храмове, където посетителите могат да усетят специалните вибрации и да се запознаят с религиозните и културни традиции на местните тайландци. Нашият уебсайт предлага подробни описания на най-красивите и често посещавани свети светини с локални връзки.

[smartslider3 slider=31]

Краби Плажове

Освен островните си плажове, провинция Краби има някои зашеметяващо красиви континентални плажове, които могат да изненадат пътниците с спиращи дъха гледки, изумрудена вода, бял пясък, колоритни рибни стада и разнообразието от водни спортове и възможности за активност.

[smartslider3 slider=32]

Националните паркове Краби

Несравними национални паркове с мощни водопади и изгледи от стръмни скали допринасят за провинция Краби като една от топ 3 дестинации в Тайланд. Пътуващите ще се възхищават на красотата на смарагдовите и кристалните езера и мистериозните мангрови гори. Човек може да се охлади в кристално чисти потоци, да се накисва и да се отпусне в горещи извори или да се къпе в водопади.

[smartslider3 slider=33]

Краби Каяк

Каякът е едно от най-очарователните приключения в Краби. Ако ленивото на плажа не е вашето понятие за добра почивка, вкарайте се в каяк и опознайте множество езера, следвайте мангровите гори, или плувайте по протежение на зелените скали, достигащи над морската повърхност.

[smartslider3 slider=34]

Краби Водопади, езера и реки

Провинция Краби е била благословена, че има много кристално чисти езера и потоци. В горещ слънчев ден, когато океанът се нагрява до 30 ° С, потоците винаги остават студени и освежаващи. Възхитете се на красивата простор и спокойствие на езерата, особено по време на изгрев или залез слънце. Езерото дава несравнимо усещане за спокойствие, спокойствие и единство с природата.

[smartslider3 slider=35]

Krabi Местни хранителни пазари и супермаркети

За тези, които предпочитат да опаковат светлината, Тайланд е правилният избор. Навсякъде в провинция Краби пътуващите ще намерят много местни пазари, предлагащи тропически плодове и пресни морски дарове, както и хранителни магазини, включително големи супермаркети като BigC и Tesco Lotus, където освен хранителни продукти може да се купят козметика и дрехи. Множество удобни магазини (7/11 или Family Mart) са буквално на всеки ъгъл и имат всичко, което пътникът може спешно да се нуждае. Нощни пазари, известни като така наречените пешеходни улици, могат да бъдат намерени във всеки град или село в провинция Краби. Ако искате да пробвате известната улична храна на Тайланд и да си купите сувенири, отидете направо на нощния пазар.

[smartslider3 slider=36]